Geplande activiteiten


Yin Yoga (8x - Eindhoven)

Datum:12-03-2019

Wat is Yin Yoga?
Yin Yoga is een rustige vorm van yoga die bestaat uit voornamelijk zittende en liggende houdingen, gericht op het voelen in het eigen lichaam. In tegenstelling tot de meeste vormen van Yoga, richt Yin Yoga zich vooral op het ontspannen van de spieren. De houdingen worden enkele minuten aangehouden om de diepere lagen in het lichaam – bindweefsel of fascia – te bereiken.

Fascia is het weefsel dat alle spieren en organen omhult en alles in het lichaam met elkaar verbindt. Het bestaat uit zenuwweefsel, bloedvaten en lymfvaten. Maar ook het meridianenstelsel (energiebanen) is gelegen in de fascia. Fascia heeft letterlijk contact met elk ander systeem van het lichaam. Beperkingen in de fascia kunnen veel stijfheid-, pijn en gezondheidsklachten geven. Het hebben van een soepel of ‘sappig’ fascia is van groot belang voor onze gezondheid en vitaliteit. Yin Yoga helpt hierbij, door maximale rek of compressie aan te brengen op het fascia en zo het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

Wanneer?
Cursus van 8x op dinsdag 12, 19, 26 maart en 2, 9, 16 en 23 april van 16.30 - 17.30 uur.
Waar?
Dynamo - Room 7, Catharinaplein 21, Eindhoven
Kosten?
€60,- voor de gehele cursus

Meer informatie of aanmelden? Mail dan naar mail@ingriddaemen.com en dan stuur ik je het inschrijfformulier toe.Terug naar overzicht


Heb je interesse in lessen, een workshop of training die nog niet is gepland?

Neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.