Lichaamsvoeding

Weet wat je smeert

De laatste jaren ben ik me steeds bewuster geworden (door te voelen) dat alles wat we op ons lichaam smeren precies dezelfde weg aflegt als de voeding die we in onze mond stoppen. Dit komt via je huid namelijk ook heel snel in je bloedbaan terecht. En daardoor ook in je organen. Ook hiervoor gelden dus eigenlijk een aantal algemene voedingsrichtlijnen: natuurlijk, niet bewerkt, biologisch en liefst zo vers mogelijk. Zodat je lichaam minder hard hoeft te werken om ongezonde stoffen weer af te breken en af te voeren. En dit voel je! Gezonde lichaamsvoeding draagt ook bij aan jouw vitaliteit. 

VERSE voeding voor het lichaam

En daarom ben ik zo enthousiast over de cosmetica en voedingssupplementen van Ringana. Een Oostenrijks bedrijf dat hoogwaardige kwaliteitsproducten maakt en verkoopt. Producten die niet alleen natuurlijk, plantaardig en biologisch zijn, maar ook nog eens 100% VERS. Uniek in Europa. Alle ingrediënten in alle producten doen iets voor je lichaam. Zonder conserveringsmiddelen, ook geen natuurlijke. Maar 100% werkzame ingrediënten voor je lichaam. 

Ringana hanteert een prachtige combinatie en balans van Oosterse kennis en Westerse high-tech technieken. En niet alleen de producten maar ook de verpakking zijn natuurlijk en onschadelijk voor het milieu. Een bedrijf wat duurzaamheid in het hele bedrijf en de bedrijfsketen heeft geïntegreerd. Een duurzame bedrijfsvisie die mij enorm aanspreekt.

Wil je vrijblijvend kennis maken met de producten, het bedrijf, meer weten of bestellen? Kijk dan in de agenda of er binnenkort een fresh_date is gepland waar je de producten kunt uitproberen, of neem contact met me op. Ik vertel je er graag meer over. 

Direct naar mijn webshop.  


The beauty is in its nature