Ringana

Wees bewust van wat je eet en smeert

Alle voeding die je eet komt al heel snel in je bloedbaan terecht. En daardoor ook in je organen. Door voedsel te eten wat zo min mogelijk bewerkt, natuurlijk en liefst biologisch is, hoeft je lichaam minder hard te 'werken' om de goede voedingsstoffen uit je voeding te halen. Het eten van gezonde en natuurlijke voeding kost dus minder energie, en draagt daarmee ook bij aan jouw vitaliteit. 

Maar ben je je bewust dat dit ook geldt voor wat je op je lichaam smeert? Ook dit komt via het grootste orgaan van je lichaam, je huid, rechtstreeks in je bloedbaan terecht. Ook hiervoor geldt dus: natuurlijk, biologisch en liefst zo vers mogelijk. Gezond smeren draagt dus ook bij aan jouw vitaliteit. 

En daarom ben ik zo enthousiast over de cosmetica en supplementen van Ringana. Hoogwaardige producten die bestaan uit 100% verse en werkzame ingrediënten. Uniek in Europa.

Wil je vrijblijvend kennis maken met de producten, meer weten of bestellen? Kom dan naar één van de fresh_dates of neem contact met me op. Ik vertel je er graag meer over.

Direct naar de webshop
 De kracht van de natuur zit in haar schoonheid