Yoga & Coaching
Vitality & Natural Lifestyle

Individuele begeleiding

Naast de groepsactiviteiten bied ik ook de mogelijkheid tot individuele begeleiding in de vorm van een persoonlijke yoga- of coachsessie. In alle individuele trajecten nemen het lichaam en yoga altijd een belangrijke plaats in. 


Personal Yin

In een Personal Yin sessie richten wij onze aandacht op jou en jouw lichaam. Deze persoonlijke begeleiding is geschikt voor jou als, om wat voor reden dan ook, de groepslessen Yin Yoga een te grote drempel voor je zijn of als de tijdstippen van de groepslessen niet passen in je agenda. Ook als jij voelt dat je nét dat extra stapje nodig hebt om verder te komen en gericht alle aandacht wil schenken aan jezelf en jouw lichaam en emoties zijn deze sessies een uitkomst. Jij en jouw vraag staan helemaal centraal en alle houdingen worden hierop aangepast. In een Personal Yin sessie ondersteun ik jou o.a. met behulp van Assisted Yin. 


Yogacoaching

Het kan zijn dat er soms wat anders, of meer, nodig is om weer vitaal te worden of te blijven. Dan bied ik ook de mogelijkheid tot Yogacoaching. Samen kijken we naar jouw vraag en behoefte. Naar aanleiding van de intake kijken we wat er nodig is en wat er het beste bij je past. In Yogacoaching maak ik dankbaar gebruik van mijn brede kennis en ervaring op het gebied van NLP, reguliere coachtechnieken, creatief/productief denktechnieken, mindset coaching, de natuur en de Vijf Elementen, Mind-Walk®, Shiatsu massage en nog meer ... Ik zet een combinatie van Westerse technieken en Oosterse filosofieën in. Oost en West die elkaar zo mooi aanvullen. Altijd kijkend naar jou, wat er nodig is en wat bij je past. In balans. Volledig maatwerk.