Weet wat je smeert

De laatste jaren ben ik me steeds bewuster geworden (door te voelen) dat alles wat we op ons lichaam smeren precies dezelfde weg aflegt als de voeding die we in onze mond stoppen. Dit komt via je huid namelijk ook heel snel in je bloedbaan terecht. En daardoor ook in je organen. Ook hiervoor gelden dus eigenlijk een aantal algemene voedingsrichtlijnen: natuurlijk, niet bewerkt, biologisch en liefst zo vers mogelijk. Zodat je lichaam minder hard hoeft te werken om ongezonde stoffen weer af te breken en af te voeren. En dit voel je! Gezonde lichaamsvoeding draagt ook bij aan jouw vitaliteit


En daarom ben ik zo enthousiast over de huidverzorging en voedingssupplementen van RinganaEen Oostenrijks bedrijf dat hoogwaardige kwaliteitsproducten maakt en verkoopt. Producten die niet alleen natuurlijk, plantaardig en biologisch zijn, maar ook nog eens 100% VERS. Uniek in Europa. Alle ingrediënten in alle producten doen iets voor je lichaam. Zonder conserveringsmiddelen, ook geen natuurlijke. Maar 100% werkzame ingrediënten voor je lichaam.


Ringana hanteert een prachtige combinatie en balans van Oosterse kennis en Westerse high-tech technieken. En niet alleen de producten, maar ook de verpakking is natuurlijk, plastic-free en onschadelijk voor het milieu. Een bedrijf dat duurzaamheid in het hele bedrijf en de bedrijfsketen heeft geïntegreerd. Een duurzame bedrijfsvisie en -missie die mij enorm aanspreken. En ik vind de producten geweldig!


Wil jij ook vrijblijvend kennis maken met de producten en het bedrijf? Wil je meer weten of bestellen? Kijk dan in de agenda of er binnenkort een fresh_date is gepland waar je de producten zelf kunt testen, ruiken, voelen en proeven. Of neem contact met me op. Ik vertel je er graag meer over. 


Bestel hier direct je producten in de Ringana webshop.

 
 
 
E-mailen
Instagram