Over mij

 

Van hoofd ...

Jarenlang heb ik mij voornamelijk laten leiden door mijn hoofd. Het leren, denken, analyseren, details willen weten en begrijpen stond lang centraal in mijn leven. Heel nuttig in diverse functies in verschillende bedrijven. Klein en groot. In binnen- en buitenland. In het bedrijfsleven en bij de overheid. Ik heb hier veel plezier aan beleefd en het heeft me ook veel gebracht.


... via het lichaam ...

Toen ik in 2007 kennis maakte met yoga kreeg gaandeweg het lichaam steeds meer ruimte. Ik vond het gevoel dat ik had na een yogales geweldig! Vanaf dat moment ging ik mij meer verdiepen in het lichaam en de verbinding met de geest. Ik volgde een paar keer per week diverse vormen van yoga. Al snel volgden yogadocentenopleidingen voor volwassenen en kinderen en ik deed een cursus Shiatsu massage. Alles wat ik al wist en had geleerd, kon ik ook steeds meer voelen. In mijn lijf tijdens de yoga, maar ook steeds vaker in het dagelijks leven. Ik startte ook met het geven van yogalessen. Er volgden nog een aantal opleidingen waarin persoonlijke ontwikkeling, ademhaling, coachen, innovatief trainen en creatief denken centraal stonden. Allemaal van grote waarde en ik voelde de verbinding tussen lichaam en geest iedere keer meer. Maar het bleek nog niet compleet.


... naar het hart

Tot ik in 2015 een opleiding Vijf Elementen Vitaliteitscoach en Lifestyle adviseur volgde. Daar kwam alles wat ik geleerd, gedaan en gevoeld had en wat ik wist samen. Vanuit mijn hoofd, via mijn lichaam was ik bij mijn hart aangekomen. En die kan ik nu heel mooi met elkaar verbinden. Met de Vijf Elementenleer kon ik voor mezelf een aantal dingen verklaren en vielen mijn puzzelstukjes op hun plek. Daarmee was het moment aangekomen om mijn diepe wens om anderen te coachen en trainen op hun unieke weg naar meer rust, balans en vitaliteit concreet vorm te gaan geven. Mensen ondersteunen en op weg helpen naar het vinden van balans op fysiek, emotioneel en mentaal gebied. Ze begeleiden in het zetten van stappen naar een ontspannen en vitaal persoonlijk en professioneel leven. Door middel van yoga, individuele behandelingen, coaching en training. 


En dit is wie ik ben en wat ik doe. Met heel veel plezier en enthousiasme. Vitaal in mijn leven en werk. Vol energie. In balans. Vanuit het hart.

 
 
 
E-mailen
Instagram